Kaymakam Ürkmezer Yerleşik Yabancılarla İftar Yaptı

Alanya Giritlioğlu Cami avlusunda düzenlenen iftar programına Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya İl Göç İdaresi Müdürü Derya Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Göç İdaresi Müdürü Mehmet Çelik, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, , Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, Alanya’da yaşayan yerleşik yabancılar ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen programda katılımcılarla birlikte iftar açıldı ve daha sonra İlçe Müftüsü İhsan İlhan tarafından dua edildi. Programda Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu ve Müftü İhsan İlhan ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından konuşmalar yapılarak katılımcıların Ramazan aylarını kutlandı.

Yapılan konuşmaların ardından katılımcılara konuşan Kaymakam Ürkmezer “Değerli misafirler hoşgeldiniz. Ramazan ayı bizim inanışımıza göre birlik ve beraberliğin en yükseklere ulaştığı aydır. Siz dünyanın çeşitli ülkelerinden gelerek Alanya’da yaşamayı seçip bu birlik ve beraberliğin en güzel simgesi oldunuz. Bugünki bu iftarda da bunun en güzel örneğini sergiliyoruz. Alanya’mızın huzurlu bir şehir olması için çalışan siz değerli yerleşik yabancı vatandaşlarımıza ve tüm herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz her Ramazan ayında olduğu gibi her zaman devam eder. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<