Kaymakam Ürkmezer  Yıl Sonu Denetimleri Kapsamında Alanya Sosyal Güvenlik Kurumunu ve İşkur'u Ziyaret Etti

Yıl sonu kapsamında Kurum ve Kuruluşlara denetlemelerde bulunan Kaymakam Ürkmezer; İlk olarak Alanya Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret etti. Ziyarette kurum müdürü Yunus Çorum’dan kurum çalışmaları ve vatandaşlara sunulan hizmetlerle ilgili bilgi alan Kaymakam Ürkmezer, vatandaşlara verilen hizmet ve çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra kurumun; Genel Sağlık Sigortası, Halkla İlişkiler, Sigorta Tescil-Borçlanma, Bağkur, İcra ve İşveren Sigorta işlemleri bölüm ve birimlerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer yapılan çalışma ve yıl sonu raporlarını denetleyerek çalışan personellere kolaylıklar diledi.

SGK Ziyareti sonrası Alanya İŞKUR Hizmet Merkezine ziyarette bulunan Kaymakam Ürkmezer kurum müdürü Selami Harman’dan yıl içerisinde vatandaşa verilen hizmetlerle ilgili bilgi alarak yapılan çalışmaları inceledi. Daha sonra kurumun; Başvuru, Danışmanlık ve İşe Yerleştirme, Çalışma İlişkileri Servisi, İş Gücü Yetiştirme Servisi ve İş Arayan Servisi bölümlerini ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili denetlemelerde bulunan Kaymakam Ürkmezer çalışan personellere işlerinde kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<