Kepez’e 5 Yıldızlı Müjdeler!

Antalya’nın sorunlarını evrak memuru gibi Ankara’ya taşıyan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yine müjdelerle dönüyor. Kepez’e kazandırılacak yeni yatırım projeleri için AK Parti Antalya Milletvekillerinin de bulunduğu heyetle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşen Başkan Tütüncü, bu görüşmeden Antalya’ya 5 yıldızlı müjdeler verdi. Müjdeleri tek tek sıralayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Birinci müjdemiz; 30 yıl boyunca belediyemizin bütün enerji ihtiyacını karşılayacak güneş enerjisi santrali kuruyoruz. Kepez’imize hayırlı olsun. İkinci müjdemiz; Pil Fabrikası arazisi belediyemize tahsis ediliyor. Çevre Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle üzerine Millet Bahçesi kuruluyor. Pil Fabrikası tıpkı Dokuma Fabrikası örneğinde olduğu gibi bambaşka bir koruma yöntemiyle halka açılıyor. Üçüncü müjdemizle de, Yeşil Irmak caddesi üzerindeki mülkiyet sorunlarını çözüyoruz. Gecekonducu hak sahiplerine tapularını hazırlıyoruz. Bununla ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Önemli bir dönemeci daha geride bıraktık.” dedi. Başkan Tütüncü, diğer müjdeleri de yeni bir kütüphane ve yeni bir bilim merkezi olarak sıraladı.
 

YENİ ESERLERLE ŞEHRE YEPYENİ VİZYON
 

“Kepez’e 5 yıldızlı müjdeler vermek için Antalya Ankara hattında mekik diplomasi sürdürmek suretiyle en güzel hizmetleri şehrimize taşıma konusunda üstün bir gayreti sarf ettiğimizi ifade etmeliyim.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü,  “Kepez’de bugüne kadar çok önemli gelişmelere imza attık, çok önemli işleri başardık. Bunları birlikte başardık. Ama her yeni dönemle birlikte yapmamız gereken daha çok iş olduğunun farkındayız. Kepez Belediyesi her yeni gün hizmet çıtasını daha da yükseğe taşımayı kendisine ilke edinmiş bir belediye… Bu sebepten dolayı Kepez’in beklentilerine, şehrin geleceğine katkı sağlayacak çalışmaları en güzel şekilde sürdürme hususunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaktayız. AK Parti Kepez İlçe Başkanımız Bahattin Bayraktar ile birlikte, Ankara’da bakanlıklarla yaptığımız bu görüşmelerde özellikle, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yaptığımız görüşmelerde Kepez’in bu yeni bütçeleri üzerine çok özel bir çalışmayı gerçekleştirdiğimizi ifade etmek isterim. Müjdelerle ilgili süreçlerimiz devam ediyor. Müjdelerin odağındaki hizmetleri en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. 2023’ü bambaşka bir heyecanla yaşayacağız. Hemşehrilerimize daha çok eser bırakmış olmanın, şehre daha da çok eser kazandırmış olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. İnanıyorum bu yeni eserlerimizde tıpkı öncekiler gibi şehre yepyeni vizyonlar çizecek, yeni ufuklara işaret edecek. Bu müjdeleri Ankara’dan paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Yeni hizmetlerimiz Antalya’mıza ve Kepez’imize hayırlı olsun. “dedi.
 

KEPEZ ANTALYA’YA NEFES VERECEK
 

Dokuma Fabrikasında, Türkiye’ye örnek bir değişim ve dönüşümü yaptıklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, “Antalya’nın ilk endüstri tesislerinden birisi olan ve bu noktada şehrin önemli miraslarından birisi olan Dokuma Fabrikasını Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan bir şekilde halka kazandırmıştık. Şimdi hemen yanı başında Pil Fabrikasını da aynı mantıkla halka kazandırıyoruz. İkisini birleştirdiğimiz de şehrin merkezinde muazzam bir akciğeri, muazzam bir nefes alma mekanını hemşerilerimize sunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu projelerimiz yeşil Antalya hayaline büyük destek veriyor. Kepez, Antalya’ya nefes vererek, yoluna devam edecek.” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<