Kınalı Eller Tiyatro Sahnesinde

Döşemealtı Belediyesi'nin destekleriyle sahnelenen oyun Üstün Dökmen'in kaleme aldığı ‘Köyün Delisi' oyunundan uyarlandı. Sosyal yaşamda kadın haklarının çiğnendiği, kadına şiddet ve toplum baskısına mizahi bir bakışla uyarlanan “Aklı başında helal süt emmiş deli aranıyor” tiyatro oyunu Döşemealtı'lı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Yönetmen Mehmet Eracar, Teknik Yönetmen Burcu Tunçer, Dekor Tasarım ve Uygulama Cem Cangül tarafından yapılan “Aklı başında helal süt emmiş deli aranıyor” isimli komedi oyunu sezon boyunca her cuma akşamı Saat 20.00'da ücretsiz olarak sahnelecek. Sadece kadın oyuncuların yer aldığı “Aklı başında helal süt emmiş deli aranıyor” oyununda erkek egemen bir Dünya'da kadınların erkek rolüne bürünmesi mizahi dille anlatılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<