Kültür ve Sanat Sempozyumu Büyük İlgi Görüyor

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen, 7. Gazipaşa Kültür ve Sanat Sempozyumunda sanatçılar, ilçeye Atatürk tarafından Gazipaşa isminin verilişinin 101. yıldönümü ve Cumhuriyet’in 100. Yılına özel atölye çalışmaları yapmaya başladı. Heykel, resim, müzik, ebru, seramik, kukla gösterileri ve sanatsal seminerlerle dolu Sempozyum sanatseverler tarafından büyük ilgi görüyor. 10 Ekim’de Selinus Sahili Halk büfe yanında kurulan atölyede çalışmalarına başlayan sanatçılar, 29 Ekim günü saat 14.00’te Selinus Sahili Halk büfe yanında eserlerini sergiye sunacak. İkinci Yüzyıla Merhaba konseptiyle hazırlanan Kültür ve Sanat Sempozyumuna farklı Ülke ve Şehirlerden 35 sanatçı katılıyor.
DOLU DOLU SEMPOZYUM PROGRAMI
Cumhuriyetimizin 100. Yılında  “İkinci Yüzyıla Merhaba” konsepti ile çalışmalarını yapacak olan sanatçılar, çalışmalarının büyük bir kısmını Selinus Sahili Halk Büfe yanında gerçekleştirirken farklı yerlerde de Sempozyum çalışmaları yapılacak. 21-29 Ekim tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında Ahmet Tuncer İlkokulu karşısında bulunan Halime-Murat Güngör Parkında “Açık Alanda Duvar Resmi” çalışmaları, 24 Ekim Salı günü saat 20.30 Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde “Mus Erol Şarkıları” dinletisi, 26 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde “İnsan, Sanat, Cumhuriyet konularında Kültürel Konuşmalar” etkinlikleri Kültür ve Sanat sempozyumu kapsamında gerçekleştirecek. 
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEMPOZYUMA DAVET
7. Uluslararası Gazipaşa Kültür ve Sanat Sempozyumu’na herkesi davet eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku ile kutlamaya devam ediyoruz. Bu yıl 7’sini düzenlediğimiz Uluslararası Gazipaşa Kültür ve Sanat Sempozyumu heykel sanatçılarımızın çalışmalarıyla Selinus Sahilimizde başladı. 10-29 Ekim tarihlerinde yapılacak sempozyum çalışmalarını izlemek isteyen herkesi atölyelerimize bekliyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılına özel “İkinci Yüzyıla Merhaba” konsepti ile çalışma yapacak sanatçılarımıza kolaylıklar diliyorum. Gazipaşa, doğasıyla, havasıyla, bereketli topraklarıyla olduğu kadar sanata olan ilgisi ile yeniliklere kapısını açmaya devam edecektir. Bu yıl hepimiz için daha özel olan Kültür ve Sanat Sempozyumumuza tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<