Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Alanya Syedra Antik Kentini Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a ziyaretinde Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Candemir Zoroğlu, Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve eşlik etti.

Syedra Antik Kentinde incelemelerde bulunan Bakan Mehmet Nuri Ersoy; Antik kent kazı başkanı Doç. Dr. Ertuğ Ergürer’den kazı alanları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak ,antik kent içerisinde gün yüzüne çıkarılmış olan hamam, sütunlu cadde, antik roma merdivenleri , vaftiz ve kaynak mağraları, sarnıçlar, villalar , batı cadde ve nekropol alanlarını gezerek devam eden kazı çalışmalarında başarılar diledi .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<