⚠️Meteorolojik Uyarı⚠️

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Antalya il genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Merkez ve doğu ilçelerde çok kuvvetli (51-75 kg/m2), Manavgat, Serik ve İbradı civarlarında yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların Antalya'nın batı ilçelerinde 14.12.2022 Çarşamba günü sabah saatlerinde, Antalya'nın Merkez ilçelerimde öğle saatlerinde, doğu ilçelerde ise akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklendiğinden; sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, kıyı kesimlerde, hortum, küçük çaplı dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Ayrıca;

Antalya Körfezinde; rüzgarın 14.12.2022 (Çarşamba) gece saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (62-74 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; aynı gün öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir. Başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<