MHP Alanya İlçe Başkanlığı, Ramazan Yardım Paketlerini İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ulaştırmaya Başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan Ramazan yardım paketleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ramazan paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara, merkez ve kırsal mahallelerimizde, mahalle başkanlıklarımızca tespini yaparak, yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Başkan Türkdoğan; “MHP Alanya İlçe Başkanlığı olarak her yıl yaptığımız gibi bu yıl da Ramazan gıda paketlerimizin dağıtıma başladık. Yönetim kurulumuz ve mahalle başkalıklarımızca tespitini yaptığımız vatandaşlarımızın kapılarına kadar ulaştırma devam edeceğiz. İhtiyaç sahipleri için hazırlattığımız Ramazan gıda kolilerimize destek veren hayırseverlere ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<