MHP Alanya Yönetiminden Müftü İlhan'a Ziyaret

Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ı ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Sünbül ve beraberindekiler İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının 1 Ekim-15 Ekim Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ettiklerini belirttiler.

Ziyaret kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül tarafından Müftü İlhan’a günün anısına filografi Türk Bayrağı takdiminde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Başkan Sünbül ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<