Milliyetçi Çalışanlar Dernekleri Federasyonu Genel Merkez Yeni Hizmet Binası Hazırlıkları Son Sürat Devam Ediyor

Sözleşme ve tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Milliyetçi Çalışanlar Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Akgedik, yeni hizmet binasının çalışmalarının en kısa sürede biteceğini belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Akgedik, "Yeni hizmet binamız 5 kattan oluşmaktadır. Her katta 4 daire bulunmaktadır. Başkentimiz Ankara / Çankaya'da bize yakışan bir genel merkez binası oluşturuyoruz. Sözleşmemiz ve resmi işlemlerimiz tamamlandı. İlgili bakanlığa ve valiliğe 09.12.2022 tarih ve 223628 sayısı ile başvuru yaparak onaylattık. Bugünde Ankara il başkanımız ve İç Anadolu Bölge Başkanımız Ferhat Bozkurt ile yeni genel merkez binamızda incelemelerde bulunduk. Zemin katta bulunan cafeterya'da bize ait olacak. Orayı da faaliyete sokarak bizleri ziyarete gelen vatandaşlarımız sıcak bir yuvada olduklarını hissedecekler. Ümit ediyorum ki genel başkanımız Ceyhun Altay beyin öncülüğünde güzel bir açılış yaparak yeni hizmet binamızı vatandaşlarımızın hizmetine sokarız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<