Minik Öğrenciler Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını Kutladı

Alanya Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitiminin yanı sıra farkındalık eğitimleri de veriliyor. Bu kapsamda ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’ dolayısıyla ağız ve diş sağlığı konusunda öğrencilerin bilinçlenmesine katkı sağlamak, ağız bakımı alışkanlığına katkıda bulunmak amacıyla Alanya Müftülüğüne bağlı Şükrü Gündoğmuş 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu tarafından özel bir program düzenlendi.

Program kapsamında All Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Burhan Yılmaz tarafından minik öğrenciler “Diş Temizliği ve Bakımı, Ağız ve Diş Sağlığı ve Sağlıklı Beslenme” konularında bilgilendirildi. Ayrıca Diş Hekimi Burhan Yılmaz tarafından öğrencilere diş macunu,diş fırçası, ağız ve diş sağlığının önemini anlatan kartlar, stickerlar ve broşürler hediye edildi. Öğrencileri All Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini ziyaret etmeye davet eden Diş Hekimi Yılmaz öğrencilere ücretsiz ağız ve diş sağlığı taraması sözünü verdi.

Şükrü Gündoğmuş 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu Öğreticisi Serap Sabancılar’ın organize ettiği etkinlik kapsamında ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekmek amacıyla öğrencilerin de katılımıyla “Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler” konulu pano da hazırlandı.

Program hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<