Minikler İçin Kur'an Günü Programı Düzenlendi

Cikcilli Mahallesi Taşbaşı Camii’nde düzenlenen programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim, hadis-i şerifler, dua ve şiirler okudular. Başta velileri olmak üzere katılımcılara duygu dolu anlar yaşattılar.

Minik öğrencilerin sevinçlerine Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN da ortak oldu.

Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen minik öğrencileri tek tek tebrik eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Kısa bir konuşma da gerçekleştiren Müftü İLHAN programa katılan velilere ve programı düzenleyen Kur’an kursu öğreticisi Emine İnci ve Ayşegül Yiğit’e teşekkürlerini ifade etti.

Programın ardından ise Cikcilli Seyir Terasında halat çekme, yumurta ve çuval yarışı gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yorulan ve acıkan öğrenciler velilerin ve Kur’an kursu öğreticilerinin hazırlamış olduğu pikniğin de keyfini çıkardılar.

Miniklerin oldukça eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdiği program iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<