Müftülüğün Değerlerimle Yetişiyorum Programları Devam Ediyor

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce bu kapsamda son olarak Türkler Mahallesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

-Türkler Mahallesi Kesteloğlu Camii’nde Çiğ Köfte Etkinliği Düzenlendi

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Türkler Mahallesi Kesteloğlu Camii’nde çiğ köfte etkinliği düzenlendi Program kapsamında gençlerle akşam ve yatsı namazı kılındı. Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllüsü Abdullah Altuntaş tarafından '”Örnek İnsan Olmanın Önemi” temalı konuşma gerçekleştirilirken; Türkler Mahallesi Kesteloğlu Camii İmam Hatibi Mehmet Çekiç tarafından ise “Adap ve Büyüklere Saygı” konuları anlatıldı. 43 gencin katıldığı program çiğ köfte ikramıyla sona erdi.

- Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Kız Öğrencileriyle Değerler Eğitimi Semineri Düzenlendi

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesiyle Alanya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma Türkben tarafından Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi kız öğrenci yurdunda Değerler Eğitimi semineri verildi. Türkben konuşmasında “Zaman Yönetimi” ve “Kur’an-ı Kerim ve Önemi” konulu konuşmalar gerçekleştirdi. Program öğrencilerin dini konularda merak ettikleri soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.

-Türkler Mahallesi Kesteloğlu Camii İmam Hatibi Mehmet Çekiç Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Türkler Mahallesi Kesteloğlu Camii İmam Hatibi Mehmet Çekiç Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Erkek Öğrenci yurdunda öğrencilerle bir araya geldi. Program kapsamında öğrencilere hitap eden Çekiç “Ahlaki Tutum ve Davranışlarımiz” ve “Hedefine Odaklanmış Gençlik” konulu konuşmalar gerçekleştirdi. Yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı program öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<