Oba Merkez Camii'nde Sabah Namazı Buluşması Düzenlendi

Bu kapsamda; Alış Camii, Develiler Camii, Tosmur Camii ve Alaaddinoğlu Camii, Oba Mahallesi Fatma Zehra Köroğlu Camii ve Hacı Baba Camii’nin ardından bugün de Oba Mahallesi Merkez Camii'nde Sabah Namazı Buluşması düzenlendi.

Programa İlçe Müftü Vekili Mehmet Fatih Arslan, ALİMDER yönetimi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde öğrenim gören çok sayıda genç ve vatandaş katıldı.

Program kapsamında sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim okundu, cemaatle sabah namazı kılındı, tesbihat yapıldı, ardından ise her hafta düzenli bir şekilde okunan hatm-i şeriflerin duası yapıldı.

Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren Alanya İmam Hatipler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Mecek programa katılım sağlayan ve programa maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür etti. Mecek ayrıca 11 Kasım 2022 tarihinde Gürses Camii’nde sabaha namazı buluşması düzenleneceğini belirterek programa tüm Alanya halkını davet etti.

Program katılımcılara kahvaltı ikramıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<