Öğrencilere 2022-2023 Yılı 1.Döneminde 1.080.750.00 tl Eğitim Desteği

Toplantı Kaymakam Ürkmezer, Vakıf Müdürü Fikret Namal ve vakıf üyeleri arasında ilçemizde 2023-2024 yeni eğitim öğretim yılı 1.dönemi için ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yapılacak olan eğitim ve ihtiyaç yardımı konusunda fikir alışverişinde bulunularak karara bağlandı. Bu kapsamda Alanya’da eğitim gören Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında dosyası bulunan 733 hanede 1.441 öğrenciye 1.080.750,00 TL eğitim materyali desteği yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmak için gereken çalışmaları yaptık. Bu kapsamda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında dosyası bulunan 733 hanedeki 1.441 ihtiyaç sahibi öğrenciye gerekli eğitim materyali yardımında bulunduk. Öğrencilerimizin eğitimleri için her anlamda yanlarında olup gereken desteği vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<