Öteyaka Camii Dualarla İbadete Açıldı

Açılış törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Alanya Müftülüğü Vaizi Ömer Kaba, din görevlileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılış programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Mahmutseydi Mahalle Muhtarı Resul Bülbül'ün selamlama konuşmasının ardından Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, yaptığı konuşmada camilerin önemine vurgu yaptı.

Müftü İlhan, "Camilerimiz sadece ibadet yerleri değil, aynı zamanda insanların bir araya gelip kaynaşması, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi adına da önemli mekânlardır. Bu cami, vatandaşlarımızın ibadetlerini rahatça yerine getirebilmeleri için önemli bir hizmet olacaktır. Cami yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından yapılan dua ile cami ibadete açıldı.

Müftü İlhan'ın yaptığı duanın ardından programa katılanlarla birlikte öğle namazı kılındı. Açılış sonrası caminin iç ve dış kısımları gezildi.

Açılış programı, katılımcılara yemek ikramıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<