Rehberlerimiz, Turizmin Gelişmesi Ve Kalitenin Artması Açısından Önemli Bir Rol Oynuyor

Antalya Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçın Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Misafirleriyle yakından ilgilenip tek tek sohbet eden Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.


2022 Yılını Güzel Verilerle Kapatıyoruz
Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’da tüm paydaşlar olarak ortak çalışmalarla turizmi daha da ileriye götürmek istediklerini dile getiren Vali Yazıcı; “Sayısız doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakan, turizmin başkenti Antalya’mızın 2023 hedefleri üzerine Antalya Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçın Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile değerlendirmelerde bulunduk. Turizm sektörü ve 12 ay turizm üzerine sohbet ettik. 2022 yılını güzel verilerle kapatıyoruz. İnşallah 2023 yılı turizmde yeni rekorlara imza atacağımız bir yıl olacak.” diye konuştu.


Dünyada Turizmin Profesyonelce Ve En Kaliteli Şekilde Sunulduğu Yer Antalya
Dünya çapında en kaliteli turizm hizmetinin Antalya’da verildiğine dikkat çeken Vali Yazıcı; “Dünyada turizmin profesyonelce ve en kaliteli şekilde sunulduğu yer Antalya. Bu kalitemizi muhafaza ederek daha da artması için sektör paydaşları olarak iş birliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rehber Odamızda, Antalya’da hem turizmin gelişmesine hem de turizmdeki kalitenin artması açısından çok önemli bir rol oynuyor.” dedi.


Antalya’yı En Güzel Şekilde Temsil Etmek İçin Çalışıyoruz
Oda olarak faaliyetleri, hedefleri ve mesleki sorunlar üzerine Vali Yazıcı’ya bilgi veren Antalya Rehberler Odası Başkanı Yalçınkaya, Antalya’yı en güzel şekilde temsil etmek için çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<