Şalterler Tekrar Açıldı

Konuyu gündeme taşıyan ALTSO Başkanı Eray Erdem’in tepkisi üzerine CK Genel Müdürü Fahrettin Tunç hatanın kişisel hatadan kaynaklandığını ve bu durumdaki tesislerde elektrik kesintisinin sona erdiğini duyurdu. 


BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR
ALTSO Başkanı Eray Erdem konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu anında olaya müdaheleye etti. Öncelikle Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Ardından CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Fahrettin Tunç depremzedelere kucak açan otellerdeki elektrik kesintilerinin kişisel hatadan kaynaklandığını belirterek, an itibariyle bu durumdaki tesislerde elektrik kesintilerinin sonlandırıldığını tarafımıza bildirdi. Anlayışı ve süratle hatanın düzeltilmesindeki katkıları nedeniyle kendisine teşekkür ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<