Satranç Milli Takımı'na Tebrik Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Arnavutluk'ta düzenlenen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda 6’sı altın, 4’ü gümüş ve 5’i bronz madalya olmak üzere toplam 15 madalya kazanan genç milli satranççılar için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Arnavutluk’ta yapılan Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda 6’sı altın, 4’ü gümüş ve 5’i bronz madalya olmak üzere toplam 15 madalya kazanarak kürsünün en üst basamağında yer alan genç milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Elde ettikleri tarihi başarıyla geleceğe umutla bakmamıza vesile olan genç satranççılarımızın başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<