Şehirler Arası Uyuşturucu Ticaretine Jandarma Ekipleri Dur Dedi

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik başarılı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılar çalışmalarda şüpheli E.Ş isimli şahsın il dışından, Antalya’ya yüklü miktarda uyuşturucu madde getirerek piyasaya süreceği bilgisinin alınması üzerine operasyon için harekete geçildi.


Şüpheli şahıs E.Ş. Hatay ilinden Antalya iline girmek üzere olduğu sırada aracı Jandarma ekiplerince durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramanın sonucunda; 3500 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.


Olayla ilgili şüpheli E.Ş. tutuklanırken yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<