Şehit Ailelerimizin Yanında Olmaya Ve Ziyaret Etmeye Devam Edeceğiz

Serik ilçesine gerçekleştirdiği çalışma ziyareti kapsamında her ilçe ziyaretinde olduğu gibi bölgedeki şehit ailelerini ziyaret ederek hatırlarını soran Vali Yazıcı, 1999 yılında Diyarbakır’da şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Yaşar Güller’in Serik’te yaşayan eşi Selma Güller’i ziyaret etti. Serik Kaymakamı Cemal Şahin’in eşlik ettiği ziyarette Vali Yazıcı, şehidin eşi Selma Güller’e başsağlığı dileğinde bulundu.


Sizler Bize Emanetsiniz
Ziyarette şehidin eşi Selma Güller ile sohbet ederek hatırını soran Vali Yazıcı; “Sizler bizim için çok kısmetlisiniz. Bizim başımızın tacısınız. Sizler şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerisiniz. Ay yıldızlı bayrağımız için, ülkemiz için şehadet şerbeti içen kahramanlarımızın aileleri bize emanet. Şehit ailelerimizin yanında olmaya, onları ziyaret edip dertlerini ve sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğiz. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimize sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir. Buraya sizleri ziyarete, varsa istek ve taleplerinizi dinlemeye geldim. Tekrardan başınız sağ olsun.” dedi.


Şehit ailesiyle sohbetin ardından program Kuran-ı Kerim ve dualar okunmasıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<