Şehit Piyade Teğmen Abdulkadir Güler Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya Havalimanında Törenle Karşılandı
Pençe-Kilit Operasyonu'nda, Meluni Dağı bölgesinde teröristlerle çıkan ve 3 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidimizin cenazesi, toprağa verilmek üzere askeri uçakla Antalya'ya getirildi.  Havalimanında düzenlenen törene katılan Vali Ersin Yazıcı, şehidimizin ailesine başsağlığı diledi.


Akdeniz Üniversitesi Camisinde Cenaze Namazı Kılındı
Şehidimizin Türk Bayrağına sarılı naaşı Akdeniz Üniversitesi Camisi avlusuna getirilerek askerlerin omuzlarında musalla taşına konuldu.  İkindi namazını müteakip Akdeniz Üniversitesi Camisinde düzenlenen cenaze namazına Vali Ersin Yazıcı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Antalya Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Gürbüz, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Murat Sezgin, 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Erdal Köse, merkez ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Uncalı Şehitliğine Defnedildi
Akdeniz Üniversitesi Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Vali Yazıcı ve çok sayıda vatandaş Şehidimizin naaşını cenaze aracına taşıdı. Ardından şehidimizin naaşı konvoy eşliğinde Uncalı Şehitliğine getirildi. Şehitlikte düzenlenen törenle Şehit Piyade Teğmen Abdulkadir Güler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninin ardından Vali Yazıcı şehidimizin yakınlarına başsağlığı dileyerek babasına şanlı Türk Bayrağımızı hediye etti. Devletimizin her zaman yanlarında olacağını bir kez daha hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<