TÜRSAB “Beyaz” Dedi

“Kararı oy birliği ile aldık” dedi. 
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Kerim Sarıkaya yönetim kurulu tarafından oy birliği ile alınan karar doğrultusunda 5 Kasım’da yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Organ Seçimlerinde seyahat acentelerinin bulunduğu 8’nci komitede tarafsız olarak beyaz liste ile seçime gireceklerini söyledi. Asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri olarak toplam 14 yönetim kurulu üyesinin oy birliği yaptığını ifade eden Sarıkaya, “Tüm adaylara eşit mesafedeyiz. TÜRSAB Alanya BTK olarak renk belli etmemiz etik bir durum olmazdı. Biz bir kurumuz ve kurumların renk belirterek seçime dahil olmaları da çok etik bir düşünce değil diye düşünüyorum. Bu nedenle TÜRSAB Alanya BTK yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptık. Hatta yedek üyelerimiz bile toplantıya katıldı. Burada yönetim kurulu ile yaptığımız görüşmede fikir birliğine vardık.” Diye konuştu. 
“KAZANAN ADAY KİM OLURSA OLSUN DESTGEĞİMİZ ARKASINDA OLACAK”
Seçim sonucunda beyaz listenin kazanması durumunda nasıl bir yol izleneceğine dair de açıklama yapan Sarıkaya, “Bizim rengimiz tarafsızlıktan yana. Seçim de çok değerli 4 arkadaşımız yarışacak. Biz kazanan ALTSO Başkanı ile Alanya’da hizmet birliği yapmayı hedefliyoruz. Ben şimdiden tüm adaylara başarılar dilerim. Alanya için en hayırlısının olmasını temenni ediyorum. Bir teşekkür de benimle aynı görüşü paylaşan yönetim kurulu üyelerime etmek istiyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<