Tütüncü Siyaset Akademisinde

Antalya’da, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları öncülüğünde “AK Parti Siyaset Akademisi Kadın” programı Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekçi’nin katıldığı programda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üstün çalışmalar sergileyen Antalya Kadın Kolları teşkilatına teşekkür etti. AK Parti Siyaset Akademisi Kadın programın da olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Tütüncü, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı yaptığı sırada kadın kolları ile omuz omuza gerçekleştirdikleri güçlü çalışmalara değindi.
 

KADIN KOLLARIMIZIN ARKASINDAYIZ
 

Gençlik ve kadın kolları yapılarının en güzel işlendiği yerlerden birinin Antalya olduğuna değinen Başkan Tütüncü, “Bizim kadın kolları teşkilatımız ilçelerle birlikte o kadar güzel ki, bu takdir ifadelerini hak ediyorlar. Kadın kollarımızın her zaman arkasındayız. 19 ilçenin tamamını geziyoruz. 19 ilçemizde zarafet, letafet sahibi kadın kolları başkanlarımız var. Onları gönülden takdir ediyorum. Biz her zaman kadın kolları teşkilatımızın yanındayız. Çünkü, hanım efendiler olmazsa hayat eksik olur, iş eksik olur, aş eksik olur, her şey eksik olur. “dedi.
 

TARİHTE DEVLET ANA’DIR
 

Kemal Tahir’in ölümsüz eseri “Devlet Ana” ya değinerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “ Kemal Tahir’e bakarsanız devlet ana’dır. Gerçekten hem bizim devletimiz anadır, hem de bizim tacımız hanım efendiler ana’dır. Hanımefendiler, hem evde, hem de tarihte devlet ana’mızdır. O yüzden bütün hanımefendilere teşekkürlerimi ifade etmek isterim. “ diye konuştu.
 

BEREKETLİ ELLERLE ÜLKEMİZE GELECEK
 

Kadın kollarının övgülerin en güzelini hak ettiğini belirten Başkan Tütüncü, “Çok başarılılar. 2023 gibi çok önemli bir sınavı ülkemiz verirken, hanımefendilerin bu sınavın başarıyla sonuçlanmasına dair ortaya koyacakları çok anlamlı bir performans var. Onlar onu başaracaklar. Ve bu başarı hanımefendilerin bereketli elleriyle ülkemize gelecek.  Buna yürekten inanıyorum. İl kadın kolları, ilçe kadın kollarımızın her zaman yanındayız. Kalplerimiz, gönüllerimiz her zaman sizlerle birlikte… “dedi.
 

AK Parti Siyaset Akademisi Kadın programına AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, ilçelerin kadın kolları başkanları ve kadın kolları teşkilatları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<