Üniversiteli Gençlerle Tanışma ve Kaynaşma Programı Düzenlendi

Alanya Gençlik Merkezinde erkek öğrencilere yönelik; Cikcilli Mahallesi Taşbaşı Camii’nde ise bayanlara yönelik düzenlenen programda öğrencilere Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün ilçemizde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler hakkında bilgiler verildi.

Sohbet ve tanışma faslının da olduğu programlarda öğrencilere Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bayan öğrencilerle Din Hizmetleri Uzmanı Medine Karacabay ve Vaiz Özlem Özgün bir araya gelirken; erkek öğrencilerle ise Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü-Manevi Danışman ve Rehber Turan Topçuoğlu, Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllüleri Şükrü Kütürüp, Yunus Kapkın ve Mehdi Ateş bir araya geldi.

Programlar iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<