Uyuşturucu Satmak İsteyen 16 Şahis Suçüstü Yakalandı

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kemer ve Kumluca Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Kemer ve Kumluca ilçe Jandarma Komutanlıklarınca; Çıralı, Olympos ve Adrasan bölgelerinde uyuşturucu madde satışı yapmaya hazırlanan 16 şüpheli şahsa yönelik olarak eş zamanlı bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda şüphelilere ait suç unsuru ve aletlerin ele geçirildiği bilgisi verildi.


Olay ile ilgili olarak yakalanan 16 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı ifade edildi. Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<