Uyuşturucuyla Azim Ve Kararlılıkla Mücadele Ediliyor

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları neticesinde A.D., Y.D. ve E.G. isimli şüpheli şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramada; 376 gram skunk, 11,6 gram metamfetamin ve 8 bin 255 TL suçtan elde edilen nakit para  ele geçirildi.


Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığı ve şüpheli şahıslar A.D., Y.D. ve E.G’nin yakalanarak gözaltına alındığı bilgisi verildi. Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<