Vali Şahin, ATSO Ekim Ayı Toplantısı’na Katıldı

Ne Yapıyorsak Sürdürülebilir Yapalım
Antalya’nın mutena bir şehir olduğunu belirten Vali Şahin; “Antalya’nın iklimi, coğrafyası, toprağı, denizi, her şeyi güzel. Bize düşen en büyük görev bu güzelliklerin hakkını vermek ve bir sonraki nesle bu güzellikleri daha iyi şekilde devretmektir. Bu yüzden ne yapıyorsak sürdürülebilir yapalım. Artık sürdürülebilir kalkınma, sürdürülebilir tarım, sürdürülebilir ekonomi dönemi başladı. Tüm operasyonlarımızı buna göre planlamamız ve çalışmamız lazım. Bu hem çocuklarımıza hem de insanlık ailesine bir borcumuzdur.” dedi.


Bunu Başarabilirsek Geleceğe Umutla Bakarız
Konuşmasının devamında ise, Cumhuriyetin kurduğu değerlere tüm gücümüzle sarılmamız gerektiğini ifade eden Vali Şahin şunları kaydetti: “Sadece sarılmak yetmez, çocuklarımıza cumhuriyetin değerlerini, büyük Türk Milletinin bir ferdi olmanın şerefini ve kıymetini anlatmalıyız. Bu bizim en önemli meselemizdir. Her fırsatta çocuklarımıza, gençlerimize mensubu olduğu bu büyük devletin ne demek olduğunu anlatmalıyız. Bunu başarabilirsek geleceğe umutla bakarız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<