Vali Yazıcı Konyaaltı Sahilinde Çevre Temizliğine Katıldı

   Konyaaltı sahilinde düzenlenen etkinliğe Vali Ersin Yazıcı, Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Tevfik Altınay, Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Ziya Marsel-Z. Denizhan Öner İlköğretim Okulu öğretmen, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.


       Dünya ve İnsan Birbirinden Ayrılamaz
     Çevre duyarlılığını arttırmak ve çocuklarda çevre bilinci oluşturmak amacıyla Dünya Çevre Günü’nde, Ziya Marsel-Z. Denizhan Öner İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya gelen Vali Yazıcı, doğa için atılan her adımın aslında insanlık için atıldığını ifade etti. Çevre temizliği yaparken öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı; “Yaşadığımız evrende hepimiz birbirimize görünmez bağlarla bağlıyız. Bunu asla unutmayın. Biz burada sadece sahili ve denizi temizlemiyoruz. Kendi evimizi temizliyoruz. Bizim dünyadan başka gideceğimiz bir gezegen yok. O yüzden elimizden geldiğince doğayı kirletmemeye dikkat edeceğiz. İklim krizi kapımızda bu yüzden dünyamıza büyük bir ehemmiyetle yaklaşmalıyız. Dünya ile insan birbirine ayrılmaz bağlarla bağlı ve bu bağ hiçbir şekilde koparılamaz.” dedi.


       Konyaaltı sahilinin ardından Sahil Güvenlik ekiplerince dalış yapılarak Konyaaltı sahilinde deniz dip temizliği yapıldı. Vali Yazıcı, Ziya Marsel-Z. Denizhan Öner İlköğretim Okulu öğrencilerinin Konyaaltı sahilinde hazırlamış olduğu sergiyi gezerek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<