Vali Yazıcı OTİ Holding’in 30’uncu Yıl Kutlamalarına Katıldı

Cello Paradiso konseri ile başlayan etkinlikte OTİ Holding’in 30 yıl kutlamalarının yanı sıra aldığı yeni ismin de tanıtımı yapıldı. OTİ Holding’in bundan sonra Coral Travel Group olarak iş hayatına devam edeceği bilgisi verildi. Düzenlenen kutlama programına; Vali Ersin Yazıcı, Serik Kaymakamı Cemal Şahin, OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.


Şehre Sunduğunuz Tüm Hizmetler İçin Teşekkürler
OTİ Holding’in 30 yıldır Antalya ve Türkiye turizmine büyük katkılar sunduğunu vurgulayan Vali Yazıcı; “Bu güçlü şirket Antalya turizmine ve ülke turizmine çok büyük katkı sundu. Ayhan Bey ve ortakları 30 yılda büyük bir başarı öyküsü yazmışlar. Ben bu şehirde göreve başladığımda ve Ayhan Beyle tanıştığımda bu hikâyenin bir miktarını öğrenmiş bulundum. Bu şehirde ülke turizmine ve doğal olarak da Antalya’nın turizmine gerçek manada katkı sunan OTİ Holding türünde şirketlerle tanışma fırsatım oldu. Ülke turizminin yaklaşık üçte birini sağlayan bu şehir, Ayhan Bey ve benzer şirketler sayesinde bunu başarıyor. Ben bir kez daha Ayhan Bey ve ortaklarına bu şirketi bugünlere getirdikleri için ve bu şehre katkı sundukları için teşekkür ediyorum. Ayrıca OTİ Holding bugün ismini değiştirerek Coral Travel Group olarak yoluna devam edecek. Ben başarılarınızın devamını diliyor hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<