Vali Yazıcı Şehit Yusuf Arslan’ın Ailesini Ziyaret Etti

Ramazan’da da şehit aileleriyle buluşmalarına ara vermeden devam eden Vali Ersin Yazıcı ve Hanife Yazıcı, 2011 yılında şehit olan Yusuf Arslan’ın ailesi ile iftar yaptı. Şehidin eşi Deniz Arslan ve oğulları Doğukan ve Murat Arslan ile bir araya gelerek sohbet etti. Şehidin evinde düzenlenen iftara Vali Yazıcı, Hanife Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Selda Ulucan katıldı.


Polis Memuru Yusuf Arslan’ın ailesiyle iftar yapan Vali Yazıcı; “Allah niyetlerimizi kabul, sofralarımızı da bereketli eylesin. Şehidimizin ruhu şad mekânı cennet olsun. Bugün şehidimizin kıymetli ailesiyle Ramazan vesilesi ile bir araya geldik. Bereketli sofralarına konuk olduk. Şehidimizin değerli anılarını yad ettik. Ben bugün yurdu için düşünmeden canını vermiş bir kahramanı yakından tanıdım. Bu yüzden çok onur ve gurur duydum.” şeklinde konuştu.


İftarın ardından şehidin ailesi ile sohbet eden Vali Yazıcı; “Bizler sizin için varız. Lütfen en küçük bir sorunda bile bizim kapımızı çalın. Sizler bize kıymetli şehidimizin emanetisiniz. Şunu unutmayın arkanızda size sahip çıkan çok büyük ve güçlü bir devlet var.” ifadelerini kullandı.


Vali Yazıcı ve Hanife Yazıcı sohbetin ardından şehit Yusuf Arslan’ın ailesine Türk Bayrağı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<