Vali Yazıcı Ve 120 Genç Tünektepe’de Yürüdü

19 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 120 gönüllü genç ile 605 rakımlı Tünektepe’de 3 kilometrelik doğa yürüyüşü düzenlendi. Düzenlenen yürüyüşe; Vali Ersin Yazıcı, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu ve gençler katıldı.


Bu yıl 104’üncü yılı kutlanacak olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Konyaaltı’da devam etti. Vali Yazıcı 120 genç ile birlikte 3 kilometrelik yürüyüşe katılarak gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet ederek gerçekleşen yürüyüş eğlenceli anlara sahne oldu. Vali Yazıcı yürüyüş boyunca gençlerin gelecek hayallerini ve yapmayı planladıkları projeleri dinledi. Uzun süren yürüyüşün ardından Tünektepe’ye ulaşan Vali Yazıcı ve gençler bir süre dinlendikten sonra Tünektepe manzarası eşliğinde koyu bir sohbete daldı.


Vali Yazıcı, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek etkinliklere tüm gençleri davet ederek bu yılda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkuyla kutlanacağını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<