Vefa Programı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2022 Eylül ayından itibaren Ulusal düzeyde hayata geçirilen Vefa(Yaşlı Evde Bakım) Programı İlçemiz Alanya’da uygulanmaya devam ediyor. Proje ile ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç ve yardım isteyen vatandaşlarımızın yanlarında olarak onları yalnız bırakmıyoruz. Proje kapsamında ilçemiz Alanya’da yaşlı, engelli, kimsesiz ve sağlık sorunları olan vatandaşlarımızın evlerinin temizliği, kişisel bakımlarının yapılması, ihtiyaçlarının tespit edilerek karşılanması gibi vatandaşlarımızın temel ve zaruri olan tüm ihtiyaçları giderilmektedir.

Proje başlama tarihinden itibaren Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından görevlendirilen 21 kişilik Vefa ekibi 9 aydır geçen süre içerisinde 595 vatadaşımızın evlerine gidilerek gerekli bakım ve ihtiyaçları giderilmiştir. Proje başladığından itibaren 3500 defa hane temizliği yapılmıştır.

Devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu söyleyen Kaymakam Ürkmezer ‘’ 2022 yılında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Vefa ( Yaşlı Evde Bakım ) projesi ile Alanya’da yaşayan ihtiyaç sahibi, yaşlı, engelli ve kimsesi olmayan vatandaşlarımızı tespit ederek, SYDV Vakfı aracılığı ile oluşturduğumuz ekiplerimiz tarafından tüm ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın kişisel bakımından ev temizliklerine ve zaruri ihtiyaçlarına kadar her türlü istek ve taleplerini yerine getiriyoruz. Bugün olduğu gibi bundan sonrada vatandaşlarımızın yanında olmaya devletimizin imkanlarını onlara ulaştırmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<