Yılın İlk Gününde Sabah Namazında Buluşalım

Cami, dinin en temel kurumsal yapısı olarak toplumda ortak bir şuurun oluşmasına önemli katkılar sağlayan bir müessesedir. Toplumun her kesiminden insanın herhangi bir ayrıma gitmeden bir araya geldikleri, kaynaştıkları, aynı heyecanı yaşadıkları, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının doruk noktasına ulaştığı kutsal bir mekandır. Bu yönüyle geçmişten günümüze İslâm'da cami özel bir konuma sahip olagelmiştir.

Alanya Müftülüğü tarafından 01 Ocak 2023 Pazar günü Hacı Memişler Camii’nde sabah namazı buluşması düzenlenecek. Program kapsamında sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapılacak, sabah namazı idrak edilecek, tesbihat ve tefsir dersi yapılacak, ardından ise dualar edilecek. Programın sonunda ise katılımcılara kahvaltı ikramı yapılacak.

Hayat sermayemizden bir yıl daha eksilirken; geçen yıllarımızın muhasebesini yapmak ve gelecek yıllarımızı Cenab-ı Allah’ın rızası doğrultusunda yaşama gayesi ve düşüncesiyle 01 Ocak 2023 Pazar günü Hacı Memişler Camii’nde düzenlenecek olan sabah namazı buluşmasına tüm halkımız davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<