Yunus Emre Caddesi Baştan Sona Yenileniyor

Alanya Belediyesi merkez mahallelerde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi Başkent Hastanesi ile Hal Kavşağı arasındaki yol baştan sona yenileniyor.

HAL KAVŞAĞI YENİDEN DÜZENLENİYOR

Alanya’nın trafik yoğunluğu ve yerleşim açısından en önemli caddelerinden birisi olan Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi’ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çalışma kapsamında Hal Kavşağında da düzenleme yapıldığını belirterek, bölgedeki trafik akışını yüzde 50 oranında rahatlatacaklarını söyledi. Başkan Yücel, “Şehrimizde ekonomik ömrünü tamamlayan yol ve caddelerde yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Şu an Yunus Emre Caddesinde çalışmalarımız sürüyor. Artan nüfusla birlikte çok büyük yoğunluğun yaşandığı kentimizin en önemli caddesini baştan sona yeniliyoruz” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “BİR HAFTA İÇERİSİNDE YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE SUNACAĞIZ”

Başkan Yücel, “Çalışma kapsamında kentimizin en önemli kavşağı olan Hal Kavşağında yapacağımız düzenleme ile kuzeyden güneye, sağdan sola geçişlerde yüzde 50 oranında trafik rahatlığını halk olarak hep birlikte hissedeceğiz. Bütün bu çalışmalarımız bir hafta içerisinde tamamlanarak cadde ve kavşağı hizmete sunmuş olacağız. Çalışma dolaysıyla trafik sıkışıklığı oluyor. Halkımızdan verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Ama bir hafta içinde bütün bu çalışmayı tamamlayarak Yunus Emre Caddesi ile Hal Kavşağını yeni yüzü ile halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<