Zabıtadan Yılbaşı Denetimi

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Alanya genelinde rutin olarak yapılan denetimlerini vatandaşların daha fazla alışveriş yaptığı yılbaşı öncesi de sürdürdüler. Alanya’daki pastane, fırın ve okul kantinlerinde denetim yapan ekipler, hem işletmelerin hijyen kurallarına uyup uymadığını kontrol ediyor hem de gramaj kontrolü yapıyorlar.

HİLEYE GEÇİT YOK

Hijyen konusunda yetersiz olan işletmelere uyarılarda bulunan ekipler, kısa süre içerisinde sorunların giderilmemesi durumunda ceza işlem uygulayarak halk sağlığını riske atacak hiçbir duruma müsamaha göstermiyorlar. Ayrıca bazı işletmelerin yaptığı gramaj hilesinin önüne geçen ekipler, ürünleri tek tek tartarak belirlenen ve standart gramajın altında üretim yapan işletmelere ceza kesiyorlar.

Yeni yılla birlikte zabıta ekiplerinin tüm işletmelerde yaptığı denetimlerin düzenli olarak devam edeceği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<