Zehir Tacirleri Üç İlçede Kıskıvrak Yakalandı

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü birimlerinin, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan emniyet ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya’ya uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik üç operasyona daha imza attı.


Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; Kepez ilçesinde yüklü miktarda ‘kokain’ maddesi depolandığı aynı zamanda bu maddeleri paketleyerek ticaretinin yapıldığı bilgisinin alınması üzerine gerçekleştirilen operasyonda satışa hazır vaziyette; 800 paket halinde 800 gram kokain maddesi, 8 gram esrar maddesi, 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak İ.A. isimli şahıs yakalanarak adli makamlarca tutuklandı.


Muratpaşa ilçesinde, uyuşturucu maddeyi kullandıkları araç ile piyasaya sürmeye çalışan H.T. ve M.T. isimli şahısların araçlarında gerçekleştirilen aramada şahıslara ait poşet içerisinde 1 kilo 500 gram skunk maddesi ele geçirilerek, yakalanan şüpheli H.T. adli makamlarca tutuklandı, M.T. isimli şahıs hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı.


Manavgat ilçesinde ise doğu illerinden uyuşturucu madde getirileceği bilgisinin alınması üzerine Hacıobası Yol Uygulama noktasında durdurulan araçta Narkotik Madde Arama Köpeği PARS, aracın torpido kısmına 630 gram metamfetamin maddesini tespit etti. Yakalanan B.A., B.T., Y.E., A.G., R.D. isimli 5 şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklandı.


Antalya Emniyet Teşkilatı gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonlarda Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<