Alkü'de İlk Yardım Eğitimleri Sürüyor

Türkiye’de son yıllarda meydana gelen afetlerin ardından ilk yardımların önemi de her zamankinden daha fazla artmaya başladı. İlk yardım eğitimleri vermeyi tüm hızıyla sürdüren Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine (ALKÜSEM) bağlı İlk Yardım Eğitim Merkezi akademik personeli tarafından Numa Otel ve Elif Turizm personeline verilen eğitim başarıyla tamamlandı. Toplamda 16 saatlik teorik ve uygulamalı olarak planlanan eğitimler; Öğr. Gör. Dr. Hamiyet Eciroğlu, Öğr. Gör. Anıl Çilem Çelik ve Öğr. Gör. M. Enes Sarık tarafından verildi. ALKÜSEM Müdür Yardımcısı ve ALKÜ İlk Yardım Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Eciroğlu yaptığı açıklamada, “İlk yardım farkındalığını ve uygulanabilirliğini artırmak toplum yararına yapabileceğimiz faydalı işlerin başında gelmektedir. Son zamanlarda yaşadığımız deprem felaketinden de yeniden anladığımız gibi bilinçli olmak, temel ilk yardım prensiplerini bilmek hayatımızın her alanında önemli. Tüm vatandaşlarımızı eğitimlerimize bekliyoruz. İlk yardım hayat kurtarır.” dedi.

Eğitimlerin ardından Numa Otel ve Elif Turizm yetkilileri; Öğr. Gör. Dr. Hamiyet Eciroğlu’na, Öğr. Gör. Anıl Çilem Çelik’e ve Öğr. Gör. M. Enes Sarık’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<