Öğrenci Topluluklarından Prof Dr Ömer Özkan'a Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Topluluklarından temsilci ve üyeler, dünyadaki ilk rahim nakli, Türkiye’deki ilk yüz ve çift kol nakli gibi ulusal ve uluslararası düzeyde birçok başarıya imza atan Prof. Dr. Ömer Özkan’ı hastanede ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Öğretim Görevlisi Halime Çam ve Kültür Şube Müdürü Hilmi Taner de eşlik etti. Ziyarette öğrenciler, topluluklarının faaliyet alanları ve yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi verirken Prof. Dr. Ömer Özkan’a merak ettiklerini de sordu.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini paylaşan Prof. Dr. Ömer Özkan, öğrencilere eğitim ve meslek yaşamlarının yanında sosyal gelişime katkı sağlayan bu tür faaliyetlerin çok faydalı olduğunu belirtti. Akdeniz Üniversitesi’nin her zaman öğrenci odaklı olduğuna değinen Prof. Dr. Ömer Özkan, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için topluluklarının daha aktif daha görünür olması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<