Filede hedef Avrupa Kupası

SPOR BAŞKENTİ OLDUK
Bu yıl Alanya tarihinde ilk kez Efeler Lig'ine çıkarak bölgeye bir ilk yaşatan Alanya Belediyespor'un voleyboldaki hedefi ise Avrupa'ya Kupalarına  gitmek.
"Efeler Lig'i hedefini tutturduk, sırada Avrupa Kupaları var." diyen Kulüp Başkanı Mehmet Erken, "Lig başından beri tek yenilgimiz var. Şu anda 19 puanla 4'üncü sırada yer alıyoruz. Takımımızın Avrupa'ya gitmesi ve Avrupa takımlarının Alanya'ya gelmesi bizi son derece gururlandırır. En büyük hayallerimden biri de bir Avrupa takımının Avrupa Kupası mücadelesi için Alanya'ya getirebilmek. Oyuncu ve ekibimin inancıda bu yönde. Biz takım olarak her türlü Avrupa'da oynayacak kapasiteye sahibiz. Böylece şehrimizin Avrupa'da reklamını da yapmış olacağız. Dolayısıyla bölgenin tanıtımına, ekonomisine ve kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlamış olacağız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<