Ivan Cavaleiro Corendon Alanyaspor’da

Kulüp başkanı  Hasan Çavuşoğlu, "Transferin son 2 günü hareketli geçecek. Önemli bölgelerimizde eksiklerimiz vardı. Bu eksiklerden biri kanat oyuncusuydu. Bu eksikliğimizi İngiltere'nin Fulham takımından Ivan Cavaleiro ile bir yıllık kiralık sözleşme yaparak gideriyoruz. Kendisi zaten kariyeri belli olan ve Corendon Alanyaspor'umuza faydalı olabilecek bir futbolcu. Anlatmaya gerek yok. Talipleri çok olmasına rağmen kendisi bizi tercih etti. Bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyorum. Aramıza hoş geldin Ivan" dedi. 

Ivan Cavaleiro ise, "Burada olduğum için çok mutluyum. Buraya gelmeden önce diğer Portekizli arkadaşlarımla konuştum. Pozitif referanslar verdiler. Teknik direktörümüzle görüştüm. Buradaki futbol mantalitesinden bahsetti. Bazı videolar izledim. Takımın ne kadar pozitif ve göze hoş gelen bir futbol oynadığını gördüm. Başkanımızın da dediği gibi başka tercihler olabilirdi ancak ben burayı seçtim. Takım arkadaşlarımın, teknik heyetin ve çalışanların verdiği güçle birlikte takım olgusuyla Corendon Alanyaspor'umuzun başarısı için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<