Minikler Hentbol Şampiyonu Kadınlarda Kepez,  Erkeklerde Bolu

MİNİKLER HENTBOL ŞAMPİYONU

KADINLARDA KEPEZ, ERKEKLERDE BOLU

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Türkiye Minikler Hentbol Şampiyonası’nda kadınlar birincisi Kepez Belediye Spor Kulübü olurken; erkeklerde Bolu Gençlik Merkezi Spor Kulübü oldu.

 

75. Yıl Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda 6 gün boyunca 43 takımın mücadele ettiği şampiyonanın birincisi minik kadınlarda Kepez Belediye Spor Kulübü, ikincisi Kastamonu Belediye Spor Kulübü ve üçüncüsü Amasya Atatürk Lisesi G.S.K oldu. Minik erkeklerde ise birinci Bolu Gençlik Merkezi Spor Kulübü, ikinci Beykoz Belediyespor Kulübü ve üçüncü Ankara ODTÜ Spor Kulübü oldu.

 

Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, THF Teknik Kurul Üyesi İsmail Bayraktar ve yetkililer tarafından aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<