AGC ve AGF'den Özçelik'e Nezaket Ziyareti

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF)Genel Başkanı ve Gaye Coşkun yönetimi ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'i ziyaret etti. AGF yönetiminin 'Alanya Medya Zirvesi' için geldiği kentte 2 günlük yoğun programın ardından AGC yönetimi ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’i ziyaret etti. Başkan Özçelik ziyarette "Basının dördüncü kuvvet olduğuna inancımı sürdürüyorum. Yöneticilerin kendine çekidüzen vermesi için bağımsız olarak takip edilmesi gerekiyor." dedi.
"CEVAP ALIRSAK MEMNUN OLURUZ"
AGC Başkanı Gaye Coşkun, "Mesleğimizin nüanslarından biri yazmadan önce açıklama almak. Gazeteciler olarak haberlerimizle ilgili sorular sorduğumuzda cevap alırsak bunu yazmaktan memnun oluruz." dedi. Alanya gündemine dair sohbet edilen ziyaretin sonunda AGC Başkanı Gaye Coşkun tarafından Başkan Özçelik'e kendisinin belediye başkan adaylığının ilan edildiği toplantıda çekilmiş imzalı fotoğrafı hediye edildi.
GENİŞ KATILIMLI ZİYARET
Özçelik’e yapılan hayırlı olsun ziyaretine AGC Başkanı ve AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, AGC Başkan Yardımcıları Ali Doğan ve Emel Yüzbaşıoğlu, genel sekreter İbrahim Barış Başar, genel sekreter yardımcısı Özgür Yılmaz, muhasip üye Alper Kutay yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kurt, Hamdi Acet, Mehmet Çelik ve Erkan Uysal katıldı.
Basın İlan Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi ve Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak’ın  eşlik ettiği ziyarette TGK Dış İlişkiler Koordinatörü ve AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni, AGF Genel Başkan Vekili ve Osmaniye Cebeli Bereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin İnternet Gazeteciler Başkanı Abdulvahap Şehitoğlu,  AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan  Deveboynu,  AGF Genel Sekreteri Abdulkadir Kalender, AGF Yönetim Kurulu üyeleri İlyas Bayraktar ve Ersin Şimşek katıldı. 
ANLAMLI HEDİYE
Başkan Özçelik’e ziyaret anısına üzerinde isminin bulunduğu olduğu imzalı koltuk yazısı ile aday tanıtım toplantısı için salona giriş anında eşi Canan Özçelik ile çekilen fotoğrafı Başkan Coşkun tarafından hediye edildi.
Ziyaret anısına Özçelik hem AGF hem AGC yönetimi ile fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<