Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Times Of Türkiye Ekibini ALKÜ’de  Ağırladı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde çok iyi ağırlandığını ifade eden Prof. Dr. Talip Küçükcan, “Üniversite gençliği ile Türkiye perspektifinden dış politika meselelerini konuştuk. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan, hocalarımız ve öğrencilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Times of Turkey üniversite buluşmaları devam edecek.” şeklinde konuştu.

Değerli isimleri ALKÜ’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan, “Hakikaten çok verimli bir program oldu. Üniversitemizde Türkiye projeksiyonundan dış politika meselelerini konuştular. Gelişmelere farklı açılardan bakma fırsatımız oldu. Derin ve özel bilgileri bizlerle paylaşan başta moderatörümüz Prof. Dr. Talip Küçükcan olmak üzere, üniversitemize gelen bütün konuklarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<