Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Üniversite Öğrencilerini Misafir Etti

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü kamp programı ve çeşitli etkinlikler için ilçemize gelen Konya-Selçuk Üniversitesi'nin çeşitli fakültelerinde okuyan kız öğrencilere ev sahipliği yaptı.

Program kapsamında Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN Gençlik Merkezinde üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek dini, milli ve manevi konuları ihtiva eden kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Üniversite öğrencilerine öğle yemeği ikramının ardından öğrenciler Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan TOPÇUOĞLU rehberliğinde Alanya Kalesi, Süleymaniye Camii, Kızılkule, Tersane, Akşebe Sultan Mescidi, Mecdüddin Sarnıcı, Alaaddin Keykubat Sarayı, Eski Alanya Evleri, Bedesten, Arasta ve Damlataş Mağarasını yakından görme ve tanıma fırsatı buldular. Ayrıca öğrenciler ilk defa teleferiğe binmenin heyecanını yaşadılar.

Geziyle ilgili düşüncelerini paylaşan öğrenciler, ilk defa böyle bir geziye katıldıklarını, gerçekleştirilen geziyle Alanya’nın güzelliklerini, tarihi ve turistik yerlerini daha yakından görme ve tanıma fırsatı bulduklarını ifade ederek geziyi düzenleyen herkese teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<