Alanya'da Miraç Kandili Dualarla İdrak Edildi

-Müftü İLHAN Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Miraç Kandili dolayısıyla Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN İnsan Vakfı Alanya Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek “Miraç Kandili’nin Anlam ve Önemi” konulu konuşma gerçekleştirdi.

-Vaiz Fatma TÜRKBEN Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Alanya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma TÜRKBEN tarafından Miraç Kandili dolayısıyla Alanya Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Öğrencilerine yönelik “Miraç Kandili ve Maneviyatımız” konulu konferans verildi.

-Vaiz Yakup KILIÇ Kur’an Kursu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Alanya Müftülüğüne bağlı İzzet Azakoğlu Kur’an Kursu’nda Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi. Alanya Vaizi Yakup KILIÇ’ın konuşmacı olarak katıldığı programda günün anlam ve önemine dair konuşmalar gerçekleştirildi. Program öğrencilere çeşitli hediye takdimiyle sona erdi.

-Cikcilli Mahallesi Şanlı Camii’nde Miraç Kandili Özel Programı Düzenlendi

Kandil dolayısıyla Cikcilli Mahallesi Şanlı Camii’nde “Miraç Kandili Özel Programı” düzenlendi. Program kapsamında İbrahim Başkaptan Erkek Kur’an Kursu’nda Hafızlık öğrenimi görmekte olan öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapıldı, mevlid-i şerif okundu.Ayrıca Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN tarafından “Miraç Kandili’nin Anlam ve Önemi” konulu vaaz irad edildi ve Müftü İLHAN’ın birliğimiz, beraberliğimiz, huzur ve kardeşliğimizin daha da pekişmesi için yapmış olduğu duaya hep birlikte amin denildi.

-Bayanlara Yönelik Miraç Kandili Programı Düzenlendi

Miraç Kandili dolayısıyla Alanya Müftülüğü tarafından bayanlara yönelik “Miraç Kandili Özel Programı” düzenlendi. Burhan Gönüllü Kur’an Kursu’nun ev sahipliğinde Ali İmam Camii’nde yapılan programa Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma TÜRKBEN, Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda hanım cemaat katıldı.Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program kapsamında Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN tarafından “Miraç Kandili’nin Anlam ve Önemi” konulu kısa bir konuşma yapıldı.Müftü İLHAN’ın konuşmasının ardından ise Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma TÜRKBEN tarafından Miraç Kandili’nin nasıl fırsata dönüştürüleceği hususunda sohbet irad edildi.Hadis-i şeriflerin okunduğu, ilahi ve şiirlerin seslendirdiği program Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma TÜRKBEN tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<