Alanyasporum Okulumda Projesi Hayata Geçirildi

Törene Kaymakam Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan, Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Tevfik Yılmaz, Alanyaspor Yönetimi katıldı.

Törende Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından proje ile ilgili bilgiler verildi .

Protokol imza töreninde konuşan Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu "Taraftar kitlemizi artırarak genç nesilden başlayarak okullarımıza ve gençlerimize takım sevgisini aşılamayı amaçlıyoruz. Taraftar sayımızı arttırmak bizim için çok önemli. Protokol kulübümüze ve şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise konuşmasında "Şehir bir bütündür. Şehrimizin bu hale gelmesinde Alanyaspor’umuzun da büyük katkısı var. Turizm, tarım ve eğitimden sonra sporun başkenti de olan Alanya’da tüm halkımızın Alanyaspor’a destek vermesini temenni ediyorum’’ dedi.

İmza töreninde konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer ise ‘’ Alanyaspor’un, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha iyi tanıtılmasını sağlamak ve öğrencilerimizin aileleriyle birlikte tribünlerde Alanyaspor’un yanında olmasını sağlamak çok önemli. Alanyaspor’umuz Alanya’mızı ligde ve dünyada temsil ederek şehrimizin tanıtımına çok katkı sağlıyor. Alanyaspor kent kimliği oluşturmak anlamında bizim için çok önemli bir marka. Alanya’nın sporda da bir başkent olması için herkes çalışıyor. Elini taşın altına koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Projenin Alanyaspor’a ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<