Bakan Kasapoğlu, Formula 2 Pilotu Cem Bölükbaşı'nı Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü’ndeki makamında TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ve bu sezon Formula 2 takımlarından Charouz Racing System’in Türk pilotu Cem Bölükbaşı’nı kabul etti. 

“Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Türk sporunu rekabet etme noktasında çok ama çok yukarılara taşıdık”

Sporcuların göz bebekleri olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, "Her bir sporcumuzla gurur duyuyoruz. Sporcularımız tüm milletimiz için birer dünya elçisi ve onlar dünyanın dört bir tarafında şanlı bayrağımızı dalgalandırmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Sporun toplumsal ve sosyal bir konu olduğunu da her zaman ifade ediyoruz. O yüzden son 20 yılda bir stratejik alan olarak sporu belirledik. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Türk sporunu rekabet etme noktasında çok ama çok yukarılara taşıdık” açıklamasında bulundu.

Cem Bölükbaşı kardeşimiz ülkemizi Formula 2 serisinde temsil edecek”

Sporda çıtayı yükselterek ve hedefleri birer birer gerçekleştirerek gayretlerinin devam edeceğini vurgulayan Kasapoğlu, "Bu 20 yılda gerçekleşen politikalarla muhteşem bir altyapımız var. Sporcularımız da işte Cem gibi ilkleri gerçekleştirerek bu altyapıyı en güzel şekilde değerlendiriyorlar. Önce kurdukları hayaller ve sonrasında o hayallerin peşinden her şartta koşmaları bizleri mutlu ediyor. Gördüğünüz gibi Cem Bölükbaşı kardeşimiz ülkemizi Formula 2 serisinde temsil edecek ilk Türk pilotu olarak hemen yanı başımızda, kendisini tebrik ediyorum. Tabii o başarıyla performansını ortaya koydu, aynı zamanda da otomobil sporları camiasının da gönlünü kazandı, 4 gün sonra inşallah Bahreyn'de de ilk Formula 2 yarışına çıkacak. Kendisine başarı diliyorum ve bir gurur tablosu olarak ülkemize bir mutluluk yaşatacağına da inanıyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<