Bayanlara Yönelik Miraç Kandili Programı Düzenlendi

Peygamber Efendimizin bir gece Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da Yüce Allah’ın huzuruna vardığı, içerisinde pek çok ilahi lütuf ve hikmetin bulunduğu Miraç Kandili dolayısıyla Alanya Müftülüğü tarafından bayanlara yönelik “Miraç Kandili Özel Programı” düzenlendi.

Burhan Gönüllü Kur’an Kursu’nun ev sahipliğinde Ali İmam Camii’nde yapılan programa Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma TÜRKBEN, Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda hanım cemaat katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program kapsamında Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN tarafından “Miraç Kandili’nin Anlam ve Önemi” konulu kısa bir konuşma yapıldı.

Müftü İLHAN’ın konuşmasının ardından ise Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma TÜRKBEN tarafından Miraç Kandili’nin nasıl fırsata dönüştürüleceği hususunda sohbet irad edildi.

Hadis-i şeriflerin okunduğu, ilahi ve şiirlerin seslendirdiği program Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Fatma TÜRKBEN tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<