Gazilerimiz Onuruna Kahvaltı Programı Düzenlendi

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Gaziler kahvaltı programı düzenlendi. Programa Kaymakam Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Vekili Fevzi Alaettinoğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Burak Mindivanlı, Protokol, Gazilerimiz ve Aileleri ile Şehit Aileleri katıldı. Programda Şehit ve Gazilerimiz için dua edildi.

Bu anlamlı günde Gazilerimiz ve Aileleriyle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Kaymakam Ürkmezer ‘’ Gazilerimizin sadece bugünlerde değil her zaman bizler ve kurum amirlerimiz olarak yanlarında oluyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz tarafından şehit aileleri, gazilerimiz ve ailelerini yakından takip ederek ihtiyaç talep ve isteklerini yerine getirip her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Devletimiz gazilerimiz ve şehit ailelerimize her anlamda en büyük desteği veriyor. Burada rahatça kahvaltımızı yapıp yaşayabiliyorsak şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde yaşayabiliyoruz. Bu anlamda ebediyete intikal etmiş şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet, siz değerli gazilerimize ailelerinizle birlikte sağlıklı ömürler diliyor, 19 Eylül Gaziler Gününüzü kutluyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<